اتوترانس اتوماتیک (استابلایزر) چند نوع است ؟

استابلایزر یا همان ترانس محافظ برق به دو دسته تقسیم می گردد :
1- ترانس های اتوماتیک سرو موتوری و حلقوی
2- ترانس های اتوماتیک رله ای

دسته اول استابلایزرهای SERVO این نوع استابلایزرها با داشتن سیستم حلقوی و برد میکروپروسسوری بوده و تنظیم ولتاژ با دقت 1V می باشد که با سری OMG-11 در مدل های تک فاز و مدل های سه فاز با سری OMG-33 ارائه می گردد. این نوع استابلایزرها در رنج وسیع از 2A تا 80A در مدلهای تک فاز و سه فاز از 9A تا 600A ارائه می گردد.


دسته دوم ترانس اتوماتیک های رله ای (استابلایزرهای پله ای) بوده که طریقه ی کارکرد این نوع استابلایزرها تنظیم ولتاژ با دقت 10V می باشد. که با سری AVR شروع می گردد و شامل آمپرهای 2 الی 40 آمپر خانگی می باشد.



نگاه کلی به نوع ترانس ها:
1- استابلایزر های سرو موتوری سری OMG-V و OMG-H و OMG-W :
با توجه به دارا بودن برد و سیستم میکروپروسسوری و هسته داخلی و یک زغال که برروی هسته قرار دارد عمل می کند به این صورت ابتدا برق و ولتاژ ورودی دستگاه توسط برد میکرو پروسسوری چک می شود و به خروجی فرمان داده که به صورت یک ولت یک ولت با دقت بالا و خروجی 220 در مدل های تک فاز 380 ولت در سه فاز دریافت می گردد. همچنین در صورتی که ولتاژ ورودی از محدوده ولتاژ تعیین شده بیش از حد پایین یا بالاتر باشد دستگاه پیغام ERROR می دهد وکارفرما را مطلع می سازد.


2- ترانس اتواماتیک های مدل رله ای سری OMG-R:
در این مدل ولتاژ ورودی از 120 ولت تا 260 قابل قابول میباشد که تثبیت ولتاژ توسط رله و به صورت پله پله انجام میشود که تقریبا فاصله ی ولتاژی بین رله ها یا همان پله ها تقریبا بین 15 تا 20 ولت میباشد.
این مدل قیمت کمتری نسبت به مدل های سروو موتوری دارد و برای مکان هایی که نوسانات آن شدید بوده و نوساناتی ناشی از استفاده دستگاه جوش ( نوسانات لحظه ای) میباشد مناسب میباشد.
دستگاه ترانس اتوماتیک به این صورت عمل می کند که ابتدا باید ولتاژ ورودی با ولت تغییر کرده و سپس ولتاژ خروجی ثابت شود این عملکرد برای دستگاه حساس و دقت بالا اختلال ایجاد می کند این دستگاه بیشتر برای عملکردی که دقت بالا نیاز نداشته باشد پیشنهاد می گردد.

☎️ 021 - 41804