یو پی اس برای خود پرداز ( ATM ) بانک ها

بانک ها و موسسات مالی مهمترین ابزار توسعه و پیشرفت یک دولت را تشکیل می دهند. این موسسات حجم عظیمی از سرمایه  کشور را در اختیار داشته و نقش فوق العاده ای در جهت توسعه اقتصادی جامعه ایفا می کنند.

اینگونه موسسات مالی از تکنولوژی بسیار پیشرفته ای برای ایجاد زیر ساخت و سازماندهی عملیات خود بهره مند هستند.

ستون همه تحولات و پیشرفت های علمی اینگونه مجموعه ها، بر پایه علم الکترونیک، انفورماتیک و اینترنت شکل گرفته است.

برای عملکرد عالی و بدون نقص بخش های مختلف یک بانک که شامل گردش مالی، اینترنت بانک، پشتیبانی، عملیات کارگزاری، عملیات سهام و  … می باشد به جریان الکتریسیته منظمی که فاقد قطعی یا بی نظمی در آن باشد نیازمندیم.

سلسله مراتب اداری بانک ها بر اساس عملکرد آنها شکل گرفته، یعنی بخشی به ادارات مرکزی یا ستاد و بخش دیگر به کارهای عملیاتی یعنی صف مرتبط می باشند.

در این راستا شعبات، باجه ها و ایستگاه های خود پرداز بخشی از نظام صف یا بخش عملیاتی محسوب می شوند. به این ترتیب اهمیت نقش دستگاه خودپرداز در نظام بانکی بیش از پیش برای ما مشخص می گردد.

خودپرداز به این ترتیب در هرم نظام اداری بانک ها درتحتانی ترین و اصلی ترین جایگاه آن قرارگرفته است.

خود پرداز عنصری حیاتی در سیستم بانکی کشور به شمار می آید و وقفه در عملکرد آن مشکلات عدیده ای را بوجود می آورد. دستگاه خود پرداز هوشمند بوده و مانند یک ربات مدرن برای اجرای عملیات بانکی روزمره کاربران برنامه ریزی و ساخته شده است. تعداد عملیات دستگاه های خود پرداز در برخی از مواقع، از عملیات بانکی شعبات بانکها نیز فراتر می رود. بخصوص در بخش انتقال و برداشت پول و اسکناس.

 

پیکر بندی دستگاه خود پرداز عبارت است از:

۱ –  مانیتور
۲ – سیستم و برد فرمان
۳ – سنسورها
۴ – دوربین مداربسته
۵ – مخزن پول
۶ – ماشین شمارش
۷-  واحد تغذیه پول  یو پی اس

دستگاه خود پرداز از طریق برق شهری تغذیه می شود و یک سامانه متصل به شبکه بانکی، اینترنت مورد نیاز را در اختیار آن قرار می دهد. اینترنت بصورت دایمی به خود پرداز متصل است تا هرگونه بروز رسانی در سیستم های آن فوری اجرا گردد.

برق مصرفی یک دستگاه خود پرداز تقریبا دو برابر مصرف برق یک کامپیوتر شخصی می باشد.

خودپردازها گران قیمت بوده و لازم است علاوه بر دسترس بودن، در تمام شبانه روز آماده به کار باشند، حتی در مواقع قطعی برق. بنابراین اخلال در جریان الکتریسیته حتی در حد چند میلی ثانیه برای دستگاه خود پرداز غیرقابل قبول می باشد و از این رو نصب دستگاه یو پی اس امری مهم و حیاتی برای این دستگاه ها به شمار می رود. پشتیبانی دستگاه یو پی اس موجب می شود که خودپردازها بدون بیم از قطعی برق همیشه آماده بکار باشند.

تالی الکتریک برای  سرور بانکها و موسسات مالی و همچنین دستگاه های خودپرداز، پیشنهادات کلی ذیل را به مشتریان تقدیم می کند:

۱ – برای یک دستگاه سروربانک، یو پی اس به ظرفیت  ۶ و ۱۰ کاوا آنلاین
۲ – برای تعداد سرور های بیشتر، دستگاه های مدل سه فاز اسپایدر و سلیکرو ۳۰ و ۴۰ کاوا آنلاین
۳ – برای شعبات و باجه های بانکها دستگاه یو پی اس به ظرفیت  ۶ کاوا تا ۱۰کاوا
۴ – برای دوربین های امنیتی بانکها و موسسات مالی دستگاه یو پی اس به ظرفیت ۱ کاوا
۵ –  برای خودپردازها دستگاه یو پی اس ظرفیت ۱.۵کاوا تا ۳ کاوا

چند نکته فنی در مورد یو پی اس خود پرداز:

حتی المقدور برای تامین امنیت دستگاه خودپرداز از یوپی اس لاین اینتراکتیو که با تکنولوژی برتر و مجهز به نوسان گیر و نویزگیر دقیق برق است، استفاده گردد.
حداقل توان ذخیره برق یو پی اس را بالای ۲ ساعت انتخاب کنید.

☎️ 021 - 41804